Petak, 30. januar/siječanj 2015, 13:27 CET

Vijesti

Vučić: Nije postignut dogovor o direktoru policije

04.02.2013
Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u ponedeljak uveče da u vrhu vlasti nije postignut dogovor o izboru direktora policije, ali je naveo da je kompromis moguć.

"Nije bilo privremenih dogovora (da Milorad Veljović ostane direktor Policije), niti je to, kao što neki pokušavaju da predstave, ključna stvar", rekao je Vučić za Radio-televiziju Srbije.

Vučić je, međutim, dodao da je kompromis moguć i o tom i o drugim pitanjima, osim o tome da će svi nadležni državni organi morati da preduzimaju mere u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije protiv svakoga - "bez obzira na ime, prezime i funkciju".

Vicepremijer je rekao da oko toga postoji saglasnost i da je to najvažnija poruka građanima.
04 februar/veljača 2013
04 februar/veljača 2013

Kalendar

Posljednje vijesti

Novi serijal RSE

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
5. februar: "Perspektiva" - novi serijal RSEi
|| 0:00:00
...  
🔇
X
28.01.2015
RSE u saradnji sa Mebius filmom 5. februara počinje s emitovanjem jednogodišnjeg TV serijala o mladima i najosjetljivijim društvenim temama na Balkanu. U 52 emisije, snimljene u formi dijaloga i sučeljavanja, gostuju angažovani mladi muzičari iz regiona, kao što su Edo Maajka, Marcello, Brano Jakubović, Remy i drugi. Serijal, koji će biti emitovana na BHT-u i 25 drugih televizijskih stanica iz regiona, počinjemo pričom mladih iz Mostara.