Srijeda, 04. maj/svibanj 2016, 19:28 CET

  Istarski SDP, HSU i SDSS-a zajedno na lokalne izbore

  02.02.2013
  Predstavnici županijskih organizacija istarskog SDP-a, HSU-a i SDSS-a danas su na konferenciji za novinare najavili zajednički nastup u županiji na idućim lokalnim izborima.

  Predsjednica istarskog SDSS-a Mirjana Galo kazala je i kako ta stranka podupire kandidaturu Damira Kajina za istarskog župana.

  Poručila je kako su ljudi iz ove koalicije sposobni i spremni za promjene.

  "Ove stranke su pokazale kako pripadnike nacionalnih manjina uvažavaju i smatraju ravnopravnim partnerima, a ne da ih samo toleriraju, kako je to bio slučaj do sada", kazala je Mirjana Galo, dodavši kako "ona ne zastupa sve Srbe i one koji su spremni za mrvice ispod stola odraditi neke stvari koje nemaju veze s etikom i koje ne idu u korist niti zajednici Srba niti ukupnom stanovništvu".

  Kandidat za istarskog župana Damir Kajin poručio je kako u ovoj koaliciji ima za svakoga mjesta i "svatko je dobrodošao.
  02 februar/veljača 2013
  02 februar/veljača 2013

  Kalendar

  Novi serijal RSE
  Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
  "Perspektiva": Druga epizoda – Podgoricai
  X
  01.05.2016
  RSE u saradnji sa NED emituje TV serijal o omladini i najosjetljivijim društvenim temama na Balkanu. U novom ciklusu Serijala razgovaramo sa mladima Podgorice. Voditelj je Marčelo. Producent je Mebius film iz Sarajeva.