Četvrtak, 24. april/travanj 2014, 15:35 CET

Vijesti

Bivši šef Dačićevog kabineta demantuje veze sa Šarićem

Veličina slova - +
01.02.2013
Branko Lazarević, bivši šef kabineta premijera Srbije Ivice Dačića demantuje navode medija da je ikada imao bilo kakve veze sa narko bosom Darkom Šarićem i njegovim klanom. 

Demanti je poslao advokat Branka Lazarevića navodeći da je njegov klijent, bivši šef kabineta ministra policije koji je trenutno na poziciji ministra savjetnika u Ambasadi Srbije u Grčkoj, u prethodnom periodu bio izložen neprimerenim, neosnovanim i neistinitim medijskim napadima, koji su ugrozili integritet, kako njega lično, tako i njegove porodice.

"Prvo, g. Lazarević nikada nije bio umiješan u neprimjerene i nezakonite kontakte sa Šarićem i pripadnicima njegove grupe. Drugo, g. Lazarević nikada nije kršio svoje profesionalne obaveze i tokom svoje službe u MUP-u, uvek je radio u skladu sa zakonskim propisima i pravilima službe. Treće, g. Lazarević ističe da su ovakvim medijskim napadima ugroženi njegova čast i ugled, te je time neosnovano doveden u vezu sa osobama iz kriminogene sredine, navedeno je u demantiju.

Kako stoji u demantu,  Lazarević ne želi da bude dio bilo kakvih političkih i medijskih manipulacija a najavio je  da će svoj integritet zaštiti u okviru sudskih institucija.
01 februar/veljača 2013
01 februar/veljača 2013

Kalendar

Posljednje vijesti