Ponedjeljak, 30. mart/ožujak 2015, 19:32 CET

Vijesti

Bivši šef Dačićevog kabineta demantuje veze sa Šarićem

01.02.2013
Branko Lazarević, bivši šef kabineta premijera Srbije Ivice Dačića demantuje navode medija da je ikada imao bilo kakve veze sa narko bosom Darkom Šarićem i njegovim klanom. 

Demanti je poslao advokat Branka Lazarevića navodeći da je njegov klijent, bivši šef kabineta ministra policije koji je trenutno na poziciji ministra savjetnika u Ambasadi Srbije u Grčkoj, u prethodnom periodu bio izložen neprimerenim, neosnovanim i neistinitim medijskim napadima, koji su ugrozili integritet, kako njega lično, tako i njegove porodice.

"Prvo, g. Lazarević nikada nije bio umiješan u neprimjerene i nezakonite kontakte sa Šarićem i pripadnicima njegove grupe. Drugo, g. Lazarević nikada nije kršio svoje profesionalne obaveze i tokom svoje službe u MUP-u, uvek je radio u skladu sa zakonskim propisima i pravilima službe. Treće, g. Lazarević ističe da su ovakvim medijskim napadima ugroženi njegova čast i ugled, te je time neosnovano doveden u vezu sa osobama iz kriminogene sredine, navedeno je u demantiju.

Kako stoji u demantu,  Lazarević ne želi da bude dio bilo kakvih političkih i medijskih manipulacija a najavio je  da će svoj integritet zaštiti u okviru sudskih institucija.
01 februar/veljača 2013
01 februar/veljača 2013

Kalendar

Posljednje vijesti

Novi serijal RSE
Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
"Perspektiva": Četvrta epizoda - Budvai
|| 0:00:00
...  
🔇
X
29.03.2015
RSE u saradnji sa NED (The National Endowment for Democracy) emituje jednogodišnji TV serijal o mladima i najosjetljivijim društvenim temama na Balkanu. Ovo je četvrta i posljednja epizoda koja govori o mladima iz Budve. Voditelj i moderator je Edo Maajka. Producent je Mebius film iz Sarajeva.