Utorak, 01. decembar/prosinac 2015, 12:05 CET

“Nemoguća misija”: Zabranjeno nam emitovanje intervjua sa Dačićem

31.01.2013

Produkcija emisije "Nemoguća misija" saopštila je da je će poštovati zabranu premijera Dačića i njegovog specijalnog savetnika za nacionalnu bezbednost Ivice Tončeva da emituju spornu epizodu u kojoj je Ivicu dačića intervjuisala lažna novinarka u veoma kratkoj suknji i bez donjeg veša.

"Mi ćemo ispoštovati zabranu da se pomenuta epizoda emituje i nećemo je emitovati, ali smatramo da je greška Premijera i ministra unutrašnjih poslova što je doneta takva odluka, jer bi se upravo u prikazanoj epizodi videlo kako je profesionalno i bez ikakvih komentara završio ceo intervju, bez obzira na nesvakidašnje okolnosti", rekli su producenti "Nemoguće misije".

"Veoma smo neprijatno iznenađeni izjavom savetnika za nacionalnu bezbednost Premijera Srbije, gospodina Ivice Tončeva, da je epizoda skrivene kamere "Nemoguća misija" u kojoj je učestvovao premijer Ivica Dačić uperena ka narušavanju ugleda države", navodi se u saopštenju Produkcije "Nemoguća misija".

Goran Marković, autor skrivene kamere "Nemoguća misija" koja je snimila i epizodu sa premijerom Srbije Ivicom Dačićem, rekao je danas da ni u jednom trenutku nije bila ugrožena bezbednost predsednika vlade.

Premijer Ivica Dačić pokrenuo je postupak kažnjavanja odgovornih zbog propusta koji su doveli do toga da prvi čovek vlade Srbije bude žrtva skrivene kamere, izjavio je za "Blic" Ivica Tončev, specijalni savetnik premijera za nacionalnu bezbednost.

Upitan kako je uopšte moguće da Dačić dođe u poziciju da bude na meti skrivene kamere, njegov savetnik je napomenuo da su ljudi iz "Nemoguće misije" na TV Koperkinus zloupotrebili poverenje, ali i prijateljstvo koje premijer gaji prema svim novinarima.
31 januar/siječanj 2013
31 januar/siječanj 2013

Kalendar

Novi serijal RSE
Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
"Perspektiva": Prva epizoda - Ulcinji
|| 0:00:00
...  
 
X
29.11.2015
RSE u saradnji sa The National Endowment for Democracy emituje TV serijal o omladini i najosjetljivijim društvenim temama na Balkanu. Ovo je prva epizoda devetog ciklusa Serijala koja govori o mladima Ulcinja. Voditelj je Marčelo. Producent je Mebius film iz Sarajeva.