Srijeda, 02. septembar/rujan 2015, 16:50 CET

Đilas sa Jeremićem o vraćanju mandata

30.01.2013
Predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas najavio je da će se u četvrtak sastati sa funkcionerom te stranke Vukom Jeremićem i da će pokušati da ga ubedi da vrati poslanički mandat, to jest da se povinuje odluci Glavnog odbora DS kako ne bi bio isključen iz stranke.

"Svako ko ne želi da poštuje odluku Glavnog odbora neće biti član DS. Sutra ću razgovarati sa Vukom Jeremićem i pokušati da ga ubedim da poštuje odluku Glavnog odbora da bi nastavili da sarađujemo, a odgovor (bivšeg ministra Dušana) Petrovića već znam", rekao je Đilas televiziji Pink.

Đilas je podsetio da je Glavni odbor DS zatražio od bivših ministara da vrate poslaničke mandate, što je Dušan Petrović odbio zbog čega je protiv njega unutar stranke pokrenut postupak za isključenje.
30 januar/siječanj 2013
30 januar/siječanj 2013

Kalendar

Posljednje vijesti

Novi serijal RSE
Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
Retrospektiva "Perspektive"i
|| 0:00:00
...  
🔇
X
29.08.2015
TV serijal Perspektiva o najosjetljivijim temama mladih na Balkanu, koji RSE emituje u saradnji sa NED, nakon petog ciklusa realizira ljetne epizode koje se bave analizom tema pokrenutim u Mostaru, Budvi, Sarajevu i Istočnom Sarajevu, Novom Sadu, te Banjaluci. U naredna dva mjeseca gledaćete najzanimljivije detalje sa snimanja i komentare mladih koji su učestvovali u projektu, moderatora, političkih analitičara, gledalaca. Producent je Mebius Film.