Ponedjeljak, 02. maj/svibanj 2016, 03:25 CET

  Služba bezbednosti: Šarić nije u Crnoj Gori

  30.01.2013

  Crnogorska agencija za nacionalnu bezbednost (ANB) nema operativnih saznanja da je odbegli Darko Šarić u Crnoj Gori, saopšteno je iz te agencije.

  Pojedini beogradski mediji objavili su, pozivajući se na izvore sektora bezbednosti, da hapšenje Šarića zavisi od dogovora vlasti u Srbiji i Crnoj Gori.

  Srbija, po navodima Blica, ima podršku nekoliko jakih država i njihovih bezbednosnih agencija kojima je takođe cilj Šarićevo hapšenje. One vrše veliki pritisak na Crnu Goru da bi se pitanje Šarića konačno rešilo.

  "Crna Gora još nije spremna da Šarića pusti niz vodu", i "nemaju saznanja da mu podršku u skrivanju pruža podzemlje", navodi beogradski list.

  Darko Šarić optužen je u Srbiji za šverc koakina iz Južne Amerike i za njim se traga od 2009. godine.

  Crnogorski državni vrh i nadležni organi u više navrata su saopštili da ne kriju Darka Šarića i da su za saradnju sa policijom Srbije u borbi protiv organizovanog kriminala.

  Šarićev mlađi brat Duško je prošle godine u Crnoj Gori osuđen na višegodišnju zatvorsku kaznu zbog pranja novca.
  30 januar/siječanj 2013
  30 januar/siječanj 2013

  Kalendar

  Novi serijal RSE
  Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
  "Perspektiva": Druga epizoda – Podgoricai
  X
  01.05.2016
  RSE u saradnji sa NED emituje TV serijal o omladini i najosjetljivijim društvenim temama na Balkanu. U novom ciklusu Serijala razgovaramo sa mladima Podgorice. Voditelj je Marčelo. Producent je Mebius film iz Sarajeva.