Nedjelja, 07. februar/veljača 2016, 06:54 CET

  Bomba na kuću zaposlenog u Administrativnoj kancelariji Vlade Kosova u Mitrovici

  27.01.2013
  Nepoznate osobe bacile su rano jutros ručnu bombu na kuću čiji je vlasnik Srbin u severnoj Mitrovici . Povređenih nije bilo, ali je pričinjena materijalna šteta.

  Zamenik regionalnog direktora kosovske policije Ergin Medić saopštio je da se incident dogodio u 1:20 sati, u Ulici Meše Selimovića i da je tom prilikom oštećena fasada i dva prozora na kući.

  Kosovska policija je odmah izašla na lice mesta kako bi obavila uviđaj i istraga u vezi s ovim incidentom je u toku, dodao je Medić.

  Vlasnik kuće koja se našla na meti napadača je kosovski Srbin zaposlen u Administrativnoj kancelariji kosovske vlade u Mitrovici, izjavila je šefica ove Kancelarije Adrijana Hodžić.

  Hodžićeva je najoštrije osudila incident i pozvala policiju da uhapsi odgovorne za bombaški napad.

  Ovo nije prvi slučaj da imovina i ljudi koji su uposleni u kancelariji kosovske vlade u Mitrovici budu na meti napadača.
  27 januar/siječanj 2013
  27 januar/siječanj 2013

  Kalendar

  Novi serijal RSE
  Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
  "Perspektiva": Prva epizoda - Bijeljinai
  || 0:00:00
  ...  
   
  X
  31.01.2016
  Na više od 30 TV stanica u BiH, Srbiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj kreće nova sezona od 52 epizode “Perspektive” čija je središnja tema nasilje sa kojim se mladi suočavaju, tolerancija, ljudska prava. Serijal Perspektiva kreće sa drugom sezonom i ovo je prva epizoda desetog ciklusa koja govori o mladima Bijeljine. Voditelji i moderator je Marčelo. Serijal se emituje u saradnji sa The National Endowment for Democracy, producent je Mebius Film.