Ponedjeljak, 02. maj/svibanj 2016, 05:41 CET

  Lažna dojava uznemirila Zagrepčane

  13.01.2013
  U Zagrebu je još prisutan strah posle dve eksplozije koje su se dogodile na Aleji Bolonja, posebno nakon današnje dojave o "sumnjivom predmetu".

  Neko je, naime, policiji javio da je na toj aleji nalazi sumnjiva kesa, na autobuskoj stanici.

  Radnica benzinske pumpe koja se nalazi preko puta autobuske stanice rekla je da je policija utvrdila da je reč o lažnoj dojavi. "Mi normalno radimo. Nema nikakvih vanrednih okolnosti", kazala je ona, dodavši da policija radi svoj posao, preneo je hrvatski portal Index.hr.

  Iz Policijske uprave u Zagrebu su potvrdili da su jutros oko 9.30 sati dobili dojavu o sumnjivoj plastičnoj kesi, ostavljenoj u Aleji Bolonja.

  Policajci i pirotehničari su izašli na teren, saobraćaj je bio blokiran, a Gordana Tušanić iz zagrebačke Policijske uprave je potvrdila da je dojava bila lažna.

  Oglasio se i direktor policije koji je rekao da će javnost danas biti obaveštena o novim momentima vezanim za istragu podmetanja eksplozivnijih naprava u prethodna tri dana.
  13 januar/siječanj 2013
  13 januar/siječanj 2013

  Kalendar

  Novi serijal RSE
  Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
  "Perspektiva": Druga epizoda – Podgoricai
  X
  01.05.2016
  RSE u saradnji sa NED emituje TV serijal o omladini i najosjetljivijim društvenim temama na Balkanu. U novom ciklusu Serijala razgovaramo sa mladima Podgorice. Voditelj je Marčelo. Producent je Mebius film iz Sarajeva.