Petak, 04. septembar/rujan 2015, 01:26 CET

Lažna dojava uznemirila Zagrepčane

13.01.2013
U Zagrebu je još prisutan strah posle dve eksplozije koje su se dogodile na Aleji Bolonja, posebno nakon današnje dojave o "sumnjivom predmetu".

Neko je, naime, policiji javio da je na toj aleji nalazi sumnjiva kesa, na autobuskoj stanici.

Radnica benzinske pumpe koja se nalazi preko puta autobuske stanice rekla je da je policija utvrdila da je reč o lažnoj dojavi. "Mi normalno radimo. Nema nikakvih vanrednih okolnosti", kazala je ona, dodavši da policija radi svoj posao, preneo je hrvatski portal Index.hr.

Iz Policijske uprave u Zagrebu su potvrdili da su jutros oko 9.30 sati dobili dojavu o sumnjivoj plastičnoj kesi, ostavljenoj u Aleji Bolonja.

Policajci i pirotehničari su izašli na teren, saobraćaj je bio blokiran, a Gordana Tušanić iz zagrebačke Policijske uprave je potvrdila da je dojava bila lažna.

Oglasio se i direktor policije koji je rekao da će javnost danas biti obaveštena o novim momentima vezanim za istragu podmetanja eksplozivnijih naprava u prethodna tri dana.
13 januar/siječanj 2013
13 januar/siječanj 2013

Kalendar

Posljednje vijesti

Novi serijal RSE
Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
Retrospektiva "Perspektive"i
|| 0:00:00
...  
🔇
X
29.08.2015
TV serijal Perspektiva o najosjetljivijim temama mladih na Balkanu, koji RSE emituje u saradnji sa NED, nakon petog ciklusa realizira ljetne epizode koje se bave analizom tema pokrenutim u Mostaru, Budvi, Sarajevu i Istočnom Sarajevu, Novom Sadu, te Banjaluci. U naredna dva mjeseca gledaćete najzanimljivije detalje sa snimanja i komentare mladih koji su učestvovali u projektu, moderatora, političkih analitičara, gledalaca. Producent je Mebius Film.