Ponedjeljak, 31. avgust/kolovoz 2015, 17:19 CET

Morales: Zdravstveno stanje Čavesa zabrinjavajuće

03.01.2013

Predsednik Bolivije Evo Morales izjavio je da je zdravstveno stanje venecuelanskog predsednika Uga Čavesa "veoma zabrinjavajuće".

Čaves je zbog raka 11. decembra prošle godine ponovo operisan na Kubi.

“Nadam se da ću ga u skorije vreme videti, da ćemo biti zajedno, ali njegovo stanje je zabrinjavajuće. Nadam se da će naše molitve pomoći u ozdravljenju predsednika Čavesa",  izjavio je na konferenciji za novinare Morales u bolivijskom gradu Koćabambi, prenela je španska državna novinska agencija EFE-a.

Navodi se da se u Venecueli nastavljaju spekulacije u vezi sa Čavesovim zdravstvenim stanjem.

Čaves se nalazi u bonici na Kubi, javnost ga nije videla vec 21 dan niti su objavljene njegove fotografije. Vodeća opozicija u Venezueli pozvala je vladu da kaže istinu u vezi sa Čavezovim zdravstvenim stanjem, prenele su agencije.

“Čaves je vidno iscrpljen i sa poteškoćom se rukovao”, rekao je zamenik venecuelanskog predsednika Nikolas Maduro ističući da ga je posetio u bolnici.
03 januar/siječanj 2013
03 januar/siječanj 2013

Kalendar

Posljednje vijesti

Novi serijal RSE
Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
Retrospektiva "Perspektive"i
|| 0:00:00
...  
🔇
X
22.08.2015
TV serijal Perspektiva o najosjetljivijim temama mladih na Balkanu, koji RSE emituje u saradnji sa NED, nakon petog ciklusa realizira ljetne epizode koje se bave analizom tema pokrenutim u Mostaru, Budvi, Sarajevu i Istočnom Sarajevu, Novom Sadu, te Banjaluci. U naredna dva mjeseca gledaćete najzanimljivije detalje sa snimanja i komentare mladih koji su učestvovali u projektu, moderatora, političkih analitičara, gledalaca. Producent je Mebius Film.