Nedjelja, 29. mart/ožujak 2015, 08:08 CET

Vijesti

Gugl izabrao najbolje Android aplikacije za 2012.

31.12.2012

Kompanija Gugl izabrala je najbolje Android aplikacije za smart telefone ili tablet računare koje su obeležile 2012. godinu.

Zapos je najbolja aplikacija za onlajn kupovinu preko mobilnog uređaja, dok je Evernout najbolji podsetnik i lični planer.

Među izabranima su i aplikacija Pinterest, koja se pojavila ove godine i omogućila korisnicima deljenje fotografija, video i drugih sadržaja, kao i interaktivna bajka ''Snežana'' braće Grim, namenjena deci.

Gugl smatra da je Poket najbolja aplikacija koja omogućava čitanje zanimljivih tekstova čak i u oflajn modu, dok putnicima preporučuje Ekspediu jer pruža najznačajnije informacije o brojnim turističkim destinacijama. Ukoliko neko želi da istraži svoje porodično stablo tu je Ansestri, za elektronsku kupovinu Fensi, a za kontrolu ličnih finansija Gugl preporučuje Mint.

Među najbojlim aplikacijama je i Vodič za serije, Pikslr ekspres za obradu fotografija i TED, koja korisnicima omogućava druženje sa nekim od najboljih naučnika, biznis gurua ili muzičkih legendi.

Gugl menadžer za Plej stor (onlajn prodavnicu aplikacija), Tavares Ford, kazao je da su neke od aplikacija nastale tokom 2012 godine, dok su druge pretrpele značajna unapređenja koja su obezbedila bolje funkcije. Prema njegovim rečima, većina aplikacija je dostupna globalno, i pruža sjajno iskustvo i na tabletima i smart telefonima.
31 decembar/prosinac 2012
31 decembar/prosinac 2012

Kalendar

Posljednje vijesti

Novi serijal RSE
Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
"Perspektiva": Treća epizoda - Budvai
|| 0:00:00
...  
🔇
X
21.03.2015
RSE u saradnji sa NED (The National Endowment for Democracy) emituje jednogodišnji TV serijal o mladima i najosjetljivijim društvenim temama na Balkanu. Ovo je treća epizoda drugog ciklusa koja govori o mladima iz Budve. Voditelj i moderator je Edo Maajka. Producent je Mebius film iz Sarajeva.