Nedjelja, 14. februar/veljača 2016, 04:53 CET

  Vučić: Puštanje Miškovića bilo bi moj lični poraz

  29.12.2012
  Prvi potpredsednik vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Velikoj Plani da bi
  doživeo kao svoj lični poraz ako bi se desilo da Miroslav Mišković bude pušten iz pritvora, a da za to ne stoje valjani razlozi.

  "Ako bi se to desilo i da za to ne postoje valjani razlozi, onda bi bi to doživio i kao lični poraz", rekao je Vučić novinarima u Velikoj Plani posle otvaranja fabrike za proizvodnju složenih borbenih sistema.

  Vučić je rekao da je slušao najave da će Mišković biti pušten do Nove godine, kao i da za to postoje različite vrste pritisaka.

  "Smešno je kad slušam neke koji zastupaju njegovu stranu i neću da govorim koliko su neistina izneli u javnost", kazao je Vučić.

  Specijalni sud u Beogradu odredio je 14. decembra pritvor od 30 dana vlasniku Delta kompanije Miroslava Miškoviću kao i još seštorici osumnjičenih za malverzacije u privatizacijama putarskih preduzeća.
  29 decembar/prosinac 2012
  29 decembar/prosinac 2012

  Kalendar

  Novi serijal RSE
  Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
  "Perspektiva": Druga epizoda - Bijeljinai
  || 0:00:00
  ...  
   
  X
  08.02.2016
  RSE u saradnji sa The National Endowment for Democracy emituje TV serijal o omladini i najosjetljivijim društvenim temama na Balkanu. U novoj sezoni od 52 epizode, čija je središnja tema nasilje sa kojim se mladi suočavaju, tolerancija, ljudska prava, druga epizoda govori o mladima u Bijeljini. Voditelj je Marčelo. Producent je Mebius film iz Sarajeva.