Srijeda, 04. maj/svibanj 2016, 03:55 CET

  Mediji: Državni vrh Srbije o platformi za Kosovo

  16.12.2012
  Sastanak državnog vrha na kojem će se razgovarati o tekstu platforme za Kosovo biće održan u nedelju uveče u vili "Bokeljka", potvrdio je za Tanjug visoki državni funkcioner.

  Premijer Ivica Dačić je za B92 rekao da će pre nego što se platforma nađe pred šefovima poslaničkih grupa još jednom biti tema državnog vrha.

  Platforma će biti glavna ali ne i jedina tema. Očekuje se da će se na sastanku ragovarati i o nekim nesuglasicama u okviru vladajuće koalicije, a koje se tiču rada direktora javnih preduzeća, prenose mediji u Srbiji.

  Kako saznaje Tanjug, predsednik Srbije Tomislav Nikolić održaće u drugoj polovini naredne sedmice sastanak sa šefovima poslaničkih grupa parlamentarnih stranaka na temu platforme o Kosovu.

  "Platforma je spremna, ostaje samo da predsednik zakaže sastanak", rekao je Tanjugu visoki državni funkcioner, koji je želeo da ostane anoniman.

  Tek posle toga, platforma će ići u skupštinu.
  16 decembar/prosinac 2012
  16 decembar/prosinac 2012

  Kalendar

  Novi serijal RSE
  Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
  "Perspektiva": Druga epizoda – Podgoricai
  X
  01.05.2016
  RSE u saradnji sa NED emituje TV serijal o omladini i najosjetljivijim društvenim temama na Balkanu. U novom ciklusu Serijala razgovaramo sa mladima Podgorice. Voditelj je Marčelo. Producent je Mebius film iz Sarajeva.