Utorak, 03. maj/svibanj 2016, 03:11 CET

  Dva oružana incidenta u Alabami

  16.12.2012
  Policija u saveznoj američkoj državi Alabama usmrtila je u nedelju ujutro dva osumnjičena lica nakon odvojenih incidenata sa upotrebom vatrenog oružja u kojima su poginula tri čoveka i ranjeno još nekoliko, uključujući policajce.

  Incidenti su se dogodili na 120 kilometara udaljenosti - prvi se desio u bolnici grada Birmingema, gde je naoružani čovek po imenu Džejson Lets ranio policajca i dva bolničara; drugi se desio u okrugu Klejborn, gde je ubijeno troje ljudi.

  U slučaju Džejsona Letsa (38), policija u Birmingemu je obaveštena da se u bolnici Sent Vinsent pojavio naoružani čovek. Dva policajca su odvojeno odgovorila na poziv i uhvatila su se u koštac sa Letsom, na spratu na kojem leže srčani bolesnici.

  Gotovo istovremeno, policija se istočno od Birmningema sukobila sa čovekom koji je, naoružan "kalašnjikovim", bežao od potere. Trostruko ubistvo se dogodilo u gradiću Heflin, a komšije su pozvale policiju pošto su čule pucnje. U toku je istraga, a ime osumnjičenog nije saopšteno.
  16 decembar/prosinac 2012
  16 decembar/prosinac 2012

  Kalendar

  Novi serijal RSE
  Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
  "Perspektiva": Druga epizoda – Podgoricai
  X
  01.05.2016
  RSE u saradnji sa NED emituje TV serijal o omladini i najosjetljivijim društvenim temama na Balkanu. U novom ciklusu Serijala razgovaramo sa mladima Podgorice. Voditelj je Marčelo. Producent je Mebius film iz Sarajeva.