Utorak, 01. decembar/prosinac 2015, 19:18 CET

Dva oružana incidenta u Alabami

16.12.2012
Policija u saveznoj američkoj državi Alabama usmrtila je u nedelju ujutro dva osumnjičena lica nakon odvojenih incidenata sa upotrebom vatrenog oružja u kojima su poginula tri čoveka i ranjeno još nekoliko, uključujući policajce.

Incidenti su se dogodili na 120 kilometara udaljenosti - prvi se desio u bolnici grada Birmingema, gde je naoružani čovek po imenu Džejson Lets ranio policajca i dva bolničara; drugi se desio u okrugu Klejborn, gde je ubijeno troje ljudi.

U slučaju Džejsona Letsa (38), policija u Birmingemu je obaveštena da se u bolnici Sent Vinsent pojavio naoružani čovek. Dva policajca su odvojeno odgovorila na poziv i uhvatila su se u koštac sa Letsom, na spratu na kojem leže srčani bolesnici.

Gotovo istovremeno, policija se istočno od Birmningema sukobila sa čovekom koji je, naoružan "kalašnjikovim", bežao od potere. Trostruko ubistvo se dogodilo u gradiću Heflin, a komšije su pozvale policiju pošto su čule pucnje. U toku je istraga, a ime osumnjičenog nije saopšteno.
16 decembar/prosinac 2012
16 decembar/prosinac 2012

Kalendar

Novi serijal RSE
Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
"Perspektiva": Prva epizoda - Ulcinji
|| 0:00:00
...  
 
X
29.11.2015
RSE u saradnji sa The National Endowment for Democracy emituje TV serijal o omladini i najosjetljivijim društvenim temama na Balkanu. Ovo je prva epizoda devetog ciklusa Serijala koja govori o mladima Ulcinja. Voditelj je Marčelo. Producent je Mebius film iz Sarajeva.