Dostupni linkovi

Vucić: Ne razmišljam o dodatnom obezbeđenju



Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković sumnjiči u slučaju "Nibens grupe" zbog malverzacije u privatizaciji putarskih preduzeća, ali da se ispituju i drugi predmeti kao "Delreal" i "C market".

"Tužioci će reći svoje, ja za sada mogu samo da kažem da je taj predmet jedan od onih 24 koje je radila radna grupa", rekao je Vučić za TV B92 i državnu agenciju Tanjug.

On je rekao da mu je iz policije preneto da mu je prilikom privođenja Miroslav Mišković navodno pretio. "Iz policije su mi preneli šta je gospodin Mišković jutros valjda u besu govorio", rekao je Vučić.

Na pitanje da li mu je zbog toga pojačano obezbeđenje, on je rekao da o tome ne razmišlja. "Teško trpim i ovo obezbeđenje, tako da me to previše ne zanima. Mnogo mi je važnije da u Srbiji ne postoje zaštićeni i nedodirljivi i da je država jača od svakog ponaosob", rekao je Vučić.

Vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković, njegov sin Marko, vlasnik "Nibens grupe" Milo Đurašković i još sedam osoba privedeno je danas zbog sumnje da su učestvovali u mahinacijama pri privatizaciji putarskih preduzeća.
XS
SM
MD
LG