Nedjelja, 01. maj/svibanj 2016, 21:23 CET

  Crna Gora: Marović preuzima upravljanje DPS-om

  10.12.2012
  Potpredsednik Demokratske partije socijalista (DPS) Svetozar Marović potvrdio je da će preuzeti upravljanje tom strankom, nakon što je njen lider Milo Đukanović postao premijer.

  Marović je, gostujući u emisiji U Centar na Radio Televiziji Crne Gore, kazao da je Đukanović o tome upoznao Glavni odbor i Predsedništvo.

  “S obzirom na čitav niz novih obaveza koji sada njega čeka kao predsednika Vlade, u ovim posebnim specifičnim uslovima, postajaće potreba te neke dnevne koordinacije u partiji, i u tom periodu njegovog dnevnog ili aktivnog prisustva u partiji, te funkcije koordinacije kao prvog čovjeka u partiji bi trebalo da radim ja”, rekao je on.

  Upitan očekuje li da to ubrzo bude formalizovano, Marović je kazao da se to već desilo “činjenicom informisanja i prihvatanja te okolnosti”.
  10 decembar/prosinac 2012
  10 decembar/prosinac 2012

  Kalendar

  Novi serijal RSE
  Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
  "Perspektiva": Druga epizoda – Podgoricai
  X
  01.05.2016
  RSE u saradnji sa NED emituje TV serijal o omladini i najosjetljivijim društvenim temama na Balkanu. U novom ciklusu Serijala razgovaramo sa mladima Podgorice. Voditelj je Marčelo. Producent je Mebius film iz Sarajeva.