Ponedjeljak, 02. maj/svibanj 2016, 21:25 CET

  Veljović: Mišković saslušan o Delrealu, sledi Nibens

  03.12.2012

  Direktor policije Srbije Milorad Veljović izjavio je da je policija sa vlasnikom Delte Miroslavom Miškovićem danas obavila razgovor samo  o predmetu "Delreal", a da
  slede razgovori o Nibens grupi.

  Veljović je televiziji B 92 rekao da će policija pitati Miškovića i o svim spornim privatizacijama u kojima se pominje vlasnik Delte.

  "Danas nije bilo reči o Nibens grupi, obzirom da je Miroslav Mišković rekao da on danas nije spreman za razgovore po tom predmetu, tako da ćemo narednih dana obaviti razgovor, opet u svojstvu građanina i uz prisustvo postupajućeg tužioca sa njim
  imati razgovor na te okolnosti gde ćemo opet videti šta je njegovo viđenje svega toga. Sve ćemo to predočiti tužiocu, a tužilac će dati konačnu i odlučujuću reč", rekao je Veljović.

  Veljović nije precizirao kada Mišković biti ponovo saslušan, ali je naveo da je vlasnik Delte u razgovoru bio korektan i kooperativan.

  "Mi ćemo i dalje u narednom periodu vršiti sve provere vezano za činjenice koje je izneo Mišković. Obavljaćemo razgovore i sa drugim ljudima. Dogovoreno je da ćemo i dalje, vezano za neke druge predmete, takođe narednih dana sa Miškovićem obaviti razgovor u svojstvu građanina, ali i sa još mnogo lica. Na kraju će tužilac biti taj koji će dati konačnu reč vezano za sve te dogadaje", rekao je Veljović.

  Vlasnik Nibens grupe Milo Đurašković uhapšen je prošle godine zbog sumnje da je umešan u zloupotrebe sa preduzećima za puteve vredne više desetina miliona evra.
  03 decembar/prosinac 2012
  03 decembar/prosinac 2012

  Kalendar

  Novi serijal RSE
  Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
  "Perspektiva": Druga epizoda – Podgoricai
  X
  01.05.2016
  RSE u saradnji sa NED emituje TV serijal o omladini i najosjetljivijim društvenim temama na Balkanu. U novom ciklusu Serijala razgovaramo sa mladima Podgorice. Voditelj je Marčelo. Producent je Mebius film iz Sarajeva.