Petak, 29. april/travanj 2016, 21:45 CET

  Najavljena suspenzija policajca koji je hapsio građane

  15.11.2012

  Policajac koji je hapsio građane na mirnom protestu prilikom iseljavanja porodice vatrogasca Zorana Matića u Beogradu biće suspendovan, nezvanično je danas rečeno u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

  Agenciji Beta rečeno je da je za slučaj tog policajca zadužena Policijska uprava Beograd i da će u toku dana biti izdato saopštenje.

  U međuvremenu, beogradski mediji otkrivaju identitet policajca koji se juče obračunavao sa građanima okupljenima zbog podrške porodici vatrogasca Matića, koja je izbačena iz stana. Reč je o, kako piše „Blic“, Milosavu Stikoviću.

  Prema saznanjima Blica, on obavlja posao pomoćnika komandira u Policijskoj stanici "Stari grad", a u policiji radi već 20 godina i do sada nije disciplinski kažnjavan.

  Zoranu i Radi Matić, koji su sa dve ćerke iseljeni iz stana u Višnjićevoj ulici na Dorćolu, privatno obezbeđenje nije danas dozvolilo da iz stana iznesu ostatak svog nameštaja.
  15 novembar/studeni 2012
  15 novembar/studeni 2012

  Kalendar

  Novi serijal RSE
  Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
  "Perspektiva": Prva epizoda – Podgoricai
  || 0:00:00
  ...  
   
  X
  24.04.2016
  RSE u saradnji sa NED emituje TV serijal o omladini i najosjetljivijim društvenim temama na Balkanu. U novom ciklusu Serijala razgovaramo sa mladima Podgorice. Voditelj je Marčelo. Producent je Mebius film iz Sarajeva.