Utorak, 01. decembar/prosinac 2015, 10:15 CET

Najavljena suspenzija policajca koji je hapsio građane

15.11.2012

Policajac koji je hapsio građane na mirnom protestu prilikom iseljavanja porodice vatrogasca Zorana Matića u Beogradu biće suspendovan, nezvanično je danas rečeno u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Agenciji Beta rečeno je da je za slučaj tog policajca zadužena Policijska uprava Beograd i da će u toku dana biti izdato saopštenje.

U međuvremenu, beogradski mediji otkrivaju identitet policajca koji se juče obračunavao sa građanima okupljenima zbog podrške porodici vatrogasca Matića, koja je izbačena iz stana. Reč je o, kako piše „Blic“, Milosavu Stikoviću.

Prema saznanjima Blica, on obavlja posao pomoćnika komandira u Policijskoj stanici "Stari grad", a u policiji radi već 20 godina i do sada nije disciplinski kažnjavan.

Zoranu i Radi Matić, koji su sa dve ćerke iseljeni iz stana u Višnjićevoj ulici na Dorćolu, privatno obezbeđenje nije danas dozvolilo da iz stana iznesu ostatak svog nameštaja.
15 novembar/studeni 2012
15 novembar/studeni 2012

Kalendar

Novi serijal RSE
Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
"Perspektiva": Prva epizoda - Ulcinji
|| 0:00:00
...  
 
X
29.11.2015
RSE u saradnji sa The National Endowment for Democracy emituje TV serijal o omladini i najosjetljivijim društvenim temama na Balkanu. Ovo je prva epizoda devetog ciklusa Serijala koja govori o mladima Ulcinja. Voditelj je Marčelo. Producent je Mebius film iz Sarajeva.