Petak, 29. april/travanj 2016, 17:59 CET

  Akcija "Hipokrat": Istraga protiv 76 lica, u pritvoru devet osumnjičenih

  13.11.2012
  USKOK je donio nalog o provođenju istrage protiv 76 ljudi i jednog trgovačkog društva zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela primanja i davanja mita, zloporabe položaja i ovlasti te poticanja na zloporabu položaja i ovlasti.

  Za devet osumnjićenih predložen je i istražni zatvor. Među osiumnjičenima su predsjednik uprave Farmala Dražen Dedi i njegovi najbliži suradnici. Istražni zatvor određen je Jasni Majhen, Siniši Vujakliji, Dragutinu Ćaleti, Sanjinu Kapetanoviću, Ani Brestovečki, Elmi Jurić, Ani Puž i Anti Skenderu.

  Istražni zatvor je, kako se neslužbeno doznaje, uglavnom zatražen za osumnjičenike koji tijekom jučerašnjeg i jutrošnjeg ispitivanja u sjedištu USKOK-a nisu željeli surađivati s tužiteljstvom.

  U dosadašnjem dijelu istrage u sklopu akcije "Hipokrat" USKOK je ispitao 26 osumnjičenika. Preostalih 50 bit će ispitano naknadno, kao i predstavnik tvrtke Farmal, koja je osumnjičena kao pravna osoba.

  Istražna sutkinja odredila je da će se tijekom istrage ispitati 67 svjedoka.
  13 novembar/studeni 2012
  13 novembar/studeni 2012

  Kalendar

  Novi serijal RSE
  Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
  "Perspektiva": Prva epizoda – Podgoricai
  || 0:00:00
  ...  
   
  X
  24.04.2016
  RSE u saradnji sa NED emituje TV serijal o omladini i najosjetljivijim društvenim temama na Balkanu. U novom ciklusu Serijala razgovaramo sa mladima Podgorice. Voditelj je Marčelo. Producent je Mebius film iz Sarajeva.