Petak, 03. juli/srpanj 2015, 04:38 CET

Albanija podržava Crnu Goru za članstvo u NATO savezu

06.04.2012
Predstavnici Crne Gore i Albanije potpisali su danas u Podgorici Sporazum o suradnji u obrazovanju kojim će, kako je ocijenjeno, biti riješeno pitanje boravišne i studentske takse.

“Sporazum zanima mlade ljude sa obije strane granice, crngorska Vlada će učiniti sve da taj dokument što prije stupi na snagu”, kazao je  crnogorski ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Milan Roćen nakon sastanka sa albanskim kolegom Edmond Hadžinastom.

Roćen je ocijenio odnosi između dvije države odlični.

Albanski šef diplomacije Hadžinasto je istaknuo da dvije zemlje imaju zajedničke ciljeve, a Albanija, koja je članica NATO-a  podržava Crnu Goru u priključenju Savezu.
06 april/travanj 2012
06 april/travanj 2012

Kalendar

Posljednje vijesti

Novi serijal RSE
Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
Retrospektiva "Perspektive"i
|| 0:00:00
...  
🔇
X
27.06.2015
TV serijal 'Perspektiva' o najosjetljivijim temama mladih na Balkanu, koji RSE emituje u saradnji sa NED (National Endowment for Democracy) nakon petog ciklusa pravi ljetnu pauzu. U naredna dva mjeseca u kolažnim emisijama moći ćete vidjeti interesantne detalje sa snimanja Serijala u Mostaru, Budvi, Sarajevu i Istočnom Sarajevu, Novom Sadu, te Banjaluci. Producent je Mebius film iz Sarajeva.