Subota, 06. februar/veljača 2016, 03:49 CET

  Donesena odluka o privremenom finansiranju institucija BiH

  31.12.2011
  Savjet ministara BiH donio je danas odluku o privremenom finansiranju institucija BiH i međunarodnih obaveza BiH za period januar - mart 2012. godine.

  Odluka o privremenom finansiranju donesena je na osnovu zaključaka oba doma Parlamentarne skupštene BiH, saopšteno je iz Savjeta ministara. 

  Privremeno finansiranje institucija BiH i njenih međunarodnih obaveza za prva tri mjeseca 2012. godine utvrđuje se do iznosa ukupno usvojenih sredstava budžeta institucija BiH i međunarodnih obaveza BiH na nivou jedne četvrtine sredstava u usvojenom budžetu za 2011. fiskalnu godinu.

  Prema odluci, iznos sredstava uključuje namjenske i višegodišnje projekte za koje su sredstva obezbijeđena u budžetima prethodnih godina.

  Budžetski korisnici ne mogu započeti kapitalna ulaganja, nove ili proširene programe i aktivnosti dok oni ne budu odobreni u Zakonu o budžetu institucija  BiH i međunarodnih obaveza  BiH za 2012. godinu, navodi se u saopštenju.

  Kalendar

  Novi serijal RSE
  Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
  "Perspektiva": Prva epizoda - Bijeljinai
  || 0:00:00
  ...  
   
  X
  31.01.2016
  Na više od 30 TV stanica u BiH, Srbiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj kreće nova sezona od 52 epizode “Perspektive” čija je središnja tema nasilje sa kojim se mladi suočavaju, tolerancija, ljudska prava. Serijal Perspektiva kreće sa drugom sezonom i ovo je prva epizoda desetog ciklusa koja govori o mladima Bijeljine. Voditelji i moderator je Marčelo. Serijal se emituje u saradnji sa The National Endowment for Democracy, producent je Mebius Film.