Dostupni linkovi

logo-print

Gaf nedelje: Žurka kao u Donjecku


Slavlje na ulicama Donjecka posle održanih lokalnih izbora samoproglašene "Narodne Republike Donjeck", 2. novembar 2014.

Slavlje na ulicama Donjecka posle održanih lokalnih izbora samoproglašene "Narodne Republike Donjeck", 2. novembar 2014.

Nesavladiva unutrašnja potreba odvela je dvojicu poslanika SNS, bez znanja stranke ili njenog predsednika, u Donjeck i Lugansk. Sad uspravno stoje i kaznu iščekuju, a o tome će da izveste svi mediji jer cenzure nema, a sankcije su im omiljena tema. Doduše ima jedna omiljenija, a to je premijer, što je i logično.

Svuda, sem u Doboju, kud on prođe, tu se dovikuje "bravo". Opet moramo da se delom ogradimo.

Strašno je, ali u Skupštini Vojvodine skoncentrisali su se oni koji to "bravo" neće da izgovore, po cenu saveza sa onim što je od šešeljevaca ostalo, baš kao i od karićevaca, a neki kažu i po cenu ono malo što je preteklo od Razvojne banke Vojvodine. Dokaza nema, jer advokati štrajkuju, a nije isključeno da će da im se pridruži i predsednik države.

Što se slučaja Vujošević tiče, tu dokazi nisu potrebni. Snimak je kratak, ali se sve vidi. A kada je o azilantima reč, možda da se ne šalimo...

  • 16x9 Image

    Miloš Teodorović

    Glavni i odgovorni urednik u beogradskom dopisništvu RSE od decembra 2014. Višestruko nagrađivan za rezultate postignute u istraživačkom novinskom, radio i TV novinarstvu.

XS
SM
MD
LG