Dostupni linkovi

logo-print

Sudbina se zaista tako poigrala. Samo što je Edi Rama otišao, Vojislav Šešelj se vratio. Nervozan nije, ali je zaista zanimljivo da se aj prvom, al zašto i drugom premijer i predsednik nisu obradovali. Mada, priznaju sami, da su izuzetno gostoljubivi.

Najbolje bi bilo da se o narednim koracima konsultuju sa Aleksandarom Vulinom. On se Vučića odreći neće, obećava, ali bi nekom okrenuo leđa.

Šta će Srbiji Amerikanci? To se pita Vulin, a Vučić njemu u inat, ili nam nije jasno šta se događa, grli pred kamerama ambasadora Krbija.

Sreća pa zemlji ekonomski ide sve bolje, što se vidi gde god premijer ode, a svaki dan ide negde, opet na sreću, ne putuje autobusom.

Naime, autobusi su puni brojača, još nervoznijih od premijera. I tu bi se stanje dalo srediti ako bi, na primer, momcima iz tajne policije zapalo da srede i stanje u GSP-u. Kao što su počeli u Poreskoj upravi...

  • 16x9 Image

    Miloš Teodorović

    Glavni i odgovorni urednik u beogradskom dopisništvu RSE od decembra 2014. Višestruko nagrađivan za rezultate postignute u istraživačkom novinskom, radio i TV novinarstvu.

XS
SM
MD
LG