Dostupni linkovi

BEOGRAD


Ministar za kapitalne investicije Srbije Velimir Ilich negirao je da je uticao na povlaccenje optuzznice protiv sina sSobodana Milossevicha Marka, ali je potvrdio drzavnoj televiziji da je sugerisao osstechenom Zoranu Milovanovichu iz Pozzarevca da oprosti sinu bivsseg predsednika Srbije i Jugoslavije Slobodana Milossevicha.
Ministar finansija Srbije Mladjan Dinkic izjavio je kako je sokiran povlacenjem optuznice protiv Marka Milosevica i najavio da ce G17 Plus traziti da se utvrdi da li je za to odgovoran republicki javni tuzilac Slobodan Jankovic.
Predsednik Srbije Boris Tadich trazio je da Republiccki javni tuzzilac ispita da li je bilo nezakonistosti pirlikom povlacenja optuzznice protiv Marka Milosevicha.
Zoran Milovanovich bivsi clan Otpora iz Pozarevca, koji je ranije teretio Marka Milossevicha da mu je pretio motornom testerom, sada je izjavio da su ga tukli i terorisali saradnici Marka Milossevicha, a da im je Marko nalozzio da ga ne diraju, proizlazi iz kopije Milovanovichevog iskaza koju objavljuje B92.
XS
SM
MD
LG