Dostupni linkovi

logo-print

RIJAD


Saudijske vlasti danas su uhapsile 172 osoba osumnjičenih za terorizam. Medju njima su i Saudijci i stranci, saopšteno je u Rijadu. Neki od 172 navodna terorista planirali su napade iz vazduha na vojne baze i naftna postrojenja, izjavio je portparol Vlade.
Dodaje se i da su neki od ciljeva te terorirsticcke akcije bili i van Saudijske Arabije, ali nije precizirano u kojim zemljama.
Pobunjenici su u "drugim zemljama uccili kako da upravljaju avionima kako bi mogli da ih koriste za teroristiccke napade u kraljevstvu".
Saudijski mediji preneli su snimke velike koliccine oruzzja, raznih vrsta pusaka, eksploziva i pisstolja, koje je pronadjeno zakopano u pustinji u plasticcnim kesama.
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Novinarstvom se bavi od 1985. godine, najpre u beogradskom nedeljniku "NIN". Od 1987. godine komentator i voditelj u Prvom programu Radio Beograda. Od 1994. dopisnik RSE iz Beograda, a od 1999. radi u redakciji u Pragu.

XS
SM
MD
LG