Dostupni linkovi

logo-print

HAG


Haško tužiteljstvo u ponedjeljak je odbacilo tvrdnje da je imalo ikakve veze sa skrivanjem dokumenata o umiješanosti Beograda u ratove u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini od Međunarodnog suda pravde (ICJ) pred kojim je BiH vodila postupak protiv tadašnje SRJ za genocid počinjen u toj zemlji.
"Tužiteljstvo ICTY-a najenergičnije odbacuje navode da je na bilo koji način uključeno u 'skrivanje dokumenata' od Međunarodnog suda pravde ili da je u bilo kakvom 'dogovoru' s vlastima u Beogradu", navodi se u izjavi tužiteljstva objavljenoj u ponedjeljak u Hagu.
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Novinarstvom se bavi od 1985. godine, najpre u beogradskom nedeljniku "NIN". Od 1987. godine komentator i voditelj u Prvom programu Radio Beograda. Od 1994. dopisnik RSE iz Beograda, a od 1999. radi u redakciji u Pragu.

XS
SM
MD
LG