Dostupni linkovi

logo-print

BAGDAD


Tela 19 civila koje su naoruzzane osobe otele u subotu na lazznom kontrolnom punktu severno od Bagdada nadjena su danas.
Iraccka policija i izvori iz bolnice su potvrdili da je svim otetima pucano u glavu i grudi posle jedne od najvechih otmica prosslog meseca.
Naoruzzane osobe su pre mesec dana takodje u Bakubi, glavnom gradu provincije Dijala, otele 14 policajaca, koji su kasnije nadjeni mrtvi. Istovremeno, komanda americkih snaga je saopstila da je 6 njenih vojnika poginulo u sukobima u Bagdadu u subotu i nedelju.
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Novinarstvom se bavi od 1985. godine, najpre u beogradskom nedeljniku "NIN". Od 1987. godine komentator i voditelj u Prvom programu Radio Beograda. Od 1994. dopisnik RSE iz Beograda, a od 1999. radi u redakciji u Pragu.

XS
SM
MD
LG