Dostupni linkovi

logo-print

BANJALUKA


Šef delegacije Evropskog paralementa za saradnju sa zemljama jugoistočne Evrope Doris Pak izjavila je da ne smatra da je ostanak imena policije RS u budućoj policijskoj organizaciji problem, ako će ona biti pod nadležnosti države BiH.
Dodala je da će, nakon uskršnjih praznika, razgovarati sa komesarom za proširenje EU Olijem Renom i visokim predstavnikom za BiH Kristijanom Švarc-Šilingom o tome da li je taj problem zaista jedina prepreka policijskoj reformi i kako da se ide dalje u tom procesu
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Novinarstvom se bavi od 1985. godine, najpre u beogradskom nedeljniku "NIN". Od 1987. godine komentator i voditelj u Prvom programu Radio Beograda. Od 1994. dopisnik RSE iz Beograda, a od 1999. radi u redakciji u Pragu.

XS
SM
MD
LG