Dostupni linkovi

logo-print

LJUBLJANA


U Ljubljani je u četvrtak počelo dvodnevno zasedanje odbora predstavnika država naslednica bivše Jugoslavije koji se bavi dobom diplomatske i konzularne imovine bivše SFRJ u inostranstvu. Poslednji sastanak odbora na kojemu je dogovorena primopredaja 40 objekata između država naslednica održan je pre dva meseca u Skoplju.
Kako je saopštilo slovenacko ministarstvo spoljnih poslova, ova drzava je već dobila sve objekte bivše SFRJ u inostranstvu koje joj pripadaju po dogovorenom ključu podele diplomatskih zdanja.
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Novinarstvom se bavi od 1985. godine, najpre u beogradskom nedeljniku "NIN". Od 1987. godine komentator i voditelj u Prvom programu Radio Beograda. Od 1994. dopisnik RSE iz Beograda, a od 1999. radi u redakciji u Pragu.

XS
SM
MD
LG