Dostupni linkovi

logo-print

BANJALUKA


Predsednik Republike Srpske (RS) Milan Jelić i predstavnici parlamentarnih stranka dogovorili su danas da na prvom zasedanju entitetske skupštine predlože usvajanje Deklaracije o opredeljenosti RS za evropsku budućnost i demokratsko uređenje BiH, utemeljeno na Dejtonskom sporazumu, dva entiteta i tri ravnopravna naroda.
"Suština teksta Deklaracije je da njim jedinstveno odgovorimo na sve prisutniju neprihvatljivu retoriku iz Sarajeva kojom se omalovažava i osporava sve što dolazi iz RS, a čiji je cilj ukidanje RS", rekao je Jelić,
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Novinarstvom se bavi od 1985. godine, najpre u beogradskom nedeljniku "NIN". Od 1987. godine komentator i voditelj u Prvom programu Radio Beograda. Od 1994. dopisnik RSE iz Beograda, a od 1999. radi u redakciji u Pragu.

XS
SM
MD
LG