Dostupni linkovi

logo-print

BEOGRAD


Pregovaraccki tim Srbije za razgovore o buduchem statusu Kosova danas je ocenio da novi predlog specijalnog izaslanika UN Martija Ahtisarija nije prihvatljiv za Srbiju i odredio delegaciju za pregovore koji su zakazani za 10. mart u Beccu.
Delegaciju na tim pregovorima predvodiche predsednik i premijer Srbije, Boris Tadich i Vojislav Kosstunica, a u pregovorima che uccestvovati ministar spoljnih poslova Vuk Drasskovich i cclanovi drzzavnog tima. U saopsstenju se navodi da novi Ahtisarijev predlog nije prihvatljiv za Srbiju jer nije uvazzen nijedan od amandaman Beograda koji se odnosi na occuvanje suvereniteta i teritorijalnog integriteta Srbije.
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Novinarstvom se bavi od 1985. godine, najpre u beogradskom nedeljniku "NIN". Od 1987. godine komentator i voditelj u Prvom programu Radio Beograda. Od 1994. dopisnik RSE iz Beograda, a od 1999. radi u redakciji u Pragu.

XS
SM
MD
LG