Dostupni linkovi

logo-print

KOSOVSKA MITROVICA


Predlogom izaslanika UN Martija Ahtisarija o buducem statusu Kosova nijedna strana neche dobiti sve ssto zzeli, ali nijedna strana ne bi smela da ne dobije nissta, izjavio je vecceras u Zveccanu pomochnik drzzavnog sekretara SAD Danijel Frid.
On je nakon razgovora sa predstavnicima skupsstina opsstina Zveccan, Leposavich i Zubin potok kazao da je preneo stav vlade SAD "da Srbi treba da imaju buchnost na Kosovu i da mirno zzive u svojim domovima i gradovima".
On je kazao da je najbolja buduchnost za Srbiju i Kosovo je da se zajedno sretnu u ujedinjenoj Evropi kao prijatelji i da "ova mraccna vremena budu samo sechanje".
Pomochnik drzzavnog sekretara SAD rekao je da che sutra liderima kosovskih Albanaca preneti stav svoje vlade za Kosovo u kome che svi, pa i Srbi, imati dobru buduchnost.
Frid je prethodno posetio Nis.
  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Novinarstvom se bavi od 1985. godine, najpre u beogradskom nedeljniku "NIN". Od 1987. godine komentator i voditelj u Prvom programu Radio Beograda. Od 1994. dopisnik RSE iz Beograda, a od 1999. radi u redakciji u Pragu.

XS
SM
MD
LG