Dostupni linkovi

logo-print

MOSKVA


Ruski Gasprom je saopsstio da Belorusija rizikuje uskraccivanje gasa u januaru ukoliko ne prihvati dogovor o poveccanju cena. Gasprom isticce da vlasti u Minsku insistiraju na postojeccoj ceni dok ruski proizvodjacc trazzi cetvorostruko poveccanje, taccnije 200 dolara za hiljadu kubnih metara. Nakon slicnih nesporazuma sa Ukrajinom i Gruzijom, Rusija isticce da ne mozze i ne zzeli visse da subvencionisse zemlje bivsseg Sovjetskog Saveza isporuccujucci im gas po netrzzissnim cenama.
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Novinarstvom se bavi od 1985. godine, najpre u beogradskom nedeljniku "NIN". Od 1987. godine komentator i voditelj u Prvom programu Radio Beograda. Od 1994. dopisnik RSE iz Beograda, a od 1999. radi u redakciji u Pragu.

XS
SM
MD
LG