Dostupni linkovi

logo-print

PODGORICA


Socijalistička Narodna Partija Crne Gore i Demokratska Partija Socijalista formirali su danas vlast u Kolašinu što je prvi koalicioni ugovor izmedju ove dve partije od kada su nastale pre deset godina, cepanjem DPS-a. Prema danas potpisanom sporazumu SNP-u će pripasti 60, a DPS-u 40 posto vlasti. Kolašinski SNP je u koaliciju ušao mimo volje centrale u Podgorici. Rukovodstvo stranke je naime na Kongresu usvojilo Deklaraciju po kojoj neće sklapati koaliciju s Demokratskom partijom socijalista Mila Djukanovića. No prema izjavi lokalnog funkcionera SNPa Milete Bulatovića, odluka o koaliciji donesena je u interesu gradjana Kolašina.
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Novinarstvom se bavi od 1985. godine, najpre u beogradskom nedeljniku "NIN". Od 1987. godine komentator i voditelj u Prvom programu Radio Beograda. Od 1994. dopisnik RSE iz Beograda, a od 1999. radi u redakciji u Pragu.

XS
SM
MD
LG