Dostupni linkovi

logo-print

BEOGRAD


Tužilac za ratne zločine u Srbiji Vladimir Vukčević najavio je danas da će još nekoliko osoba biti izvedeno pred lice pravde u slučaju ratnog zločina na Ovčari kod Vukovara. On je rekao da odluka Vrhovnog suda Srbije da ukine presudu optuženima za Ovčaru neće pokolebati Tužilasstvo u njegovom radu.
"Nismo stavili tačku na to ko je sve učestvovao u zločinu", kazao je Vukčević prilikom potpisivanja sporazuma o američkoj donaciji za Specijalni sud.
Otpravnik poslova amabasade SAD u Beogradu Roderik Mur na ovoj je svečanosti izrazio razočaranje zbog odluke Vrhovnog suda Srbije da poništi presude optuženima za ratni zločin na Ovčari
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Novinarstvom se bavi od 1985. godine, najpre u beogradskom nedeljniku "NIN". Od 1987. godine komentator i voditelj u Prvom programu Radio Beograda. Od 1994. dopisnik RSE iz Beograda, a od 1999. radi u redakciji u Pragu.

XS
SM
MD
LG