Dostupni linkovi

logo-print

VASINGTON


Americki predsednik Dzordz Bus (George Bush) najavio je da namerava da poveca broj pripadnika oruzanih snaga, kako bi mogle da se "uhvate u kostac" sa sve vecim zahtevima u globalnom ratu protiv terorizma.
"Imamo obavezu da osiguramo da nasa armija bude u stanju da vodi ovaj dugi rat i izvrssi razne zadatke koji se od nje zahtevaju. Sklon sam da verujem da je potrebno da poveccamo stalni sastav kopnenih trupa kao i marinaca. Zatrazzio sam od sekretara odbrane Gejtsa da napravi plan za koliko bi trebalo uveccati snage i da me ssto pre o tome obavesti", kazao je Buss.
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Novinarstvom se bavi od 1985. godine, najpre u beogradskom nedeljniku "NIN". Od 1987. godine komentator i voditelj u Prvom programu Radio Beograda. Od 1994. dopisnik RSE iz Beograda, a od 1999. radi u redakciji u Pragu.

XS
SM
MD
LG