Dostupni linkovi

logo-print

BANJALUKA


Premijer Republike Srpske (RS) Milorad Dodik je izjavio da je policija trebalo najpre da sprovede istragu povodom informacija da se sprema atentat na njega a tek onda da o tome obavesti javnost.
Premijer Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da che narednih dana izbegavati odlaske u Sarajevo, gde bi prema poverljivim policijskim informacijama na njega navodno trebalo da bude izvrssen atentat.
On je dodao da se i pored svega osecha potpuno bezbedno i da nesmetano radi svoj posao. Dodik je ponovio da je informaciju o tome da se navodno sprema atentat na njega dobio krajem prossle sedmice, dodajuchi da smatra da su
policijske strukture morale prvo sve to da razmotre, a tek onda da saopsste javnosti.
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Novinarstvom se bavi od 1985. godine, najpre u beogradskom nedeljniku "NIN". Od 1987. godine komentator i voditelj u Prvom programu Radio Beograda. Od 1994. dopisnik RSE iz Beograda, a od 1999. radi u redakciji u Pragu.

XS
SM
MD
LG