Dostupni linkovi

logo-print

PRISSTINA


Visoki oficiri medjunarodne i Kosovske policijske sluzzbe suspendovali su danas komandanta Regionalne policije u Pechi pukovnika SSabana SSalju i joss dva policajca u okviru unutrassnje istrage u toj stanici.
Do smena je dosslo u sklopu istrage o ubistvu koje se dogodilo 2. decembra, kada je na izlasku iz policijske stanice ubijena osoba koje je prethodno bila zadrzzana na ispitivanju, navodi se u saopsstenju Glavnog sstaba KPS.
Glavni sstab KPS-a je odluccio da istragu o tom sluccaju prossiri na komandanta policijske stanice u Pechi, rukovodioca istrage u Regionalnoj policiji i rukovodioca ekipe za istragu ubistava u regionu Pechi.
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Novinarstvom se bavi od 1985. godine, najpre u beogradskom nedeljniku "NIN". Od 1987. godine komentator i voditelj u Prvom programu Radio Beograda. Od 1994. dopisnik RSE iz Beograda, a od 1999. radi u redakciji u Pragu.

XS
SM
MD
LG