Dostupni linkovi

logo-print

LONDON


Britanski ministar unutrassnjih poslova Dzzon Rid (John Reid) izjavio je danas da su tragovi polonijuma 210, kojim je otrovan bivssi ruski agent Aleksandar Litvinenko, pronadjeni na 12 mesta u Londonu, i dodao da se, zbog moguche radijacije, ispituje i peti avion.
Britis ervejz navodi da su ti avioni sada van upotrebe i da su rizici po zdravlje ljudi mali. Medjutim, nadlezne institucije moraju da kontaktiraju 33 hiljade putnika i 3 hiljade zaposlenih koji su u poslednjih mesec dana bili na 200 letova ovih aviona, da bi iskljuccili moguccnost bilo kakvog rizika po njihovo zdravlje.
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG