Dostupni linkovi

logo-print

AMAN


Predsednik SAD Dzzordzz Buss (George Bush) kazao je nakon susreta u Jordanu sa iracckim premijerom Nurijem al Malikijem da cce americcke trupe ostati u ovoj zemlji sve dok se ne "zavrssi posao a na zahtev suverene vlade koju je narod izabrao."
Bilo je recci o intenziviranju obuke iracckih trupa da bi mogle da preuzmu odgovornost za bezbednost. Maliki je ocenio da bi podela Iraka na ssiitski, suntiski i kurdski deo, samo dodatno podstakla nasilje. Buss je pohvalio Malikija kao "snaznog lidera".
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Novinarstvom se bavi od 1985. godine, najpre u beogradskom nedeljniku "NIN". Od 1987. godine komentator i voditelj u Prvom programu Radio Beograda. Od 1994. dopisnik RSE iz Beograda, a od 1999. radi u redakciji u Pragu.

XS
SM
MD
LG