Dostupni linkovi

logo-print

BRUSSELS


Evropski komesar za pravosudje i unutrassnje poslove, Franko Fratini, izrazio je danas occekivanje da che do kraja iduche godine biti okonccani pregovori sa zemljama Zapadnog Balkana o sporazumima o viznim olakssicama i readmisiji.
On se danas susreo sa ministrima unutrassnjih poslova Srbije,
Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Albanije, ccime su
zvaniccno pocceli pregovori o ovom pitanju.
Savet ministara Evropske unije odborio je poccetkom novembra mandat Evropskoj komisiji za pregovore sa ovih 5 balkanskim zemalja zemljama o viznim olakssicama koje cce izmedju ostalog obuhvatiti studente, uccenike, nauccno osoblje, poslovne ljude i novinare.
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Novinarstvom se bavi od 1985. godine, najpre u beogradskom nedeljniku "NIN". Od 1987. godine komentator i voditelj u Prvom programu Radio Beograda. Od 1994. dopisnik RSE iz Beograda, a od 1999. radi u redakciji u Pragu.

XS
SM
MD
LG