Dostupni linkovi

logo-print

SARAJEVO


Predsednik Crne Gore Filip Vujanovic kazao je sarajevskom "Avazu" da je Srbija naslednik svih medunarodnih obaveza bivse drzavne zajednice Srbije i Crne Gore (SCG), na pitanje da li occekuje da ce Crna Gora biti amnestirana od tuzbe Bosne i Hercegovine (BIH) protiv SCG za agresiju i genocid.
On je naveo da je Crna Gora izvinjenjem iskazala drzavni odnos prema svemu sto se desilo u Hrvatskoj i BiH.
"Nas stav je da zlocini moraju biti individualno tretirani, odnosno ne smejuu biti kolektivno adresirani", kazao je Vujanovic.
Prossle nedelje, zastupnik Bosne i Hercegovine u tuzzbi protiv Srbije i Crne Gore Sakib Softich izjavio da BiH ostaje pri tuzzbi za genocid i protiv Crne Gore.
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Novinarstvom se bavi od 1985. godine, najpre u beogradskom nedeljniku "NIN". Od 1987. godine komentator i voditelj u Prvom programu Radio Beograda. Od 1994. dopisnik RSE iz Beograda, a od 1999. radi u redakciji u Pragu.

XS
SM
MD
LG