Dostupni linkovi

logo-print

PODGORICA


Massinovodja Slobodan Drobnjak i dvojica rukovodica ZZeljeznice Crne Gore, optuzzeni za zzelezniccku nesrechu kod Biocca u kojoj je poginulo 47 putnika, a visse od 260 povredjeno, izjavili su danas da nisu krivi.
Drobnjak, massinovodja lokalnog voza koji je kod Biocca sleteo u provaliju, je u nastavku glavnog pretresa u Osnovnom sudu u Podgorici izrazio zzaljenje zbog tragedije i ssto i sam nije stradao u nesrechi.
Od 12 optuzzenih za tragediju kod Biocca pored Drobnjaka danas su ispitani i izvrssni direktor Zzeljeznice Crne Gore Ressad Nuhodzzich i njegov pomochnik Momccilo Rakoccevich koji su saopsstili da nisu krivi za "nesavesno vrssenje nadzora nad javnim saobrachajem".
Sudjenje che biti nastavljenlo 2. novembra, a sudija Branka Bosskovich je odbila predlog odbrane massinovodje Drobnjaka o ukidanju pritvora njihovom klijentu.
  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Novinarstvom se bavi od 1985. godine, najpre u beogradskom nedeljniku "NIN". Od 1987. godine komentator i voditelj u Prvom programu Radio Beograda. Od 1994. dopisnik RSE iz Beograda, a od 1999. radi u redakciji u Pragu.

XS
SM
MD
LG