Dostupni linkovi

logo-print

PARIZ


U Parizu se dogodio novi incident, kada je desetak maskiranih muskaraca, od kojih su petorica bila naoruzana, izbacili vozaca i putnike autobusa i potom ga spalili.
Najnoviji incident dogodio se u noci izmedu srede i cetvrtka, dan uoci prve godisnjice masovnih nereda u francuskim predgradjima.
Napad je izvrsen u Banjoleu, u pariskom departmanu Sena-Sen Deni, gde su proslogodisnji neredi i poceli 27. oktobra.
Lokalna udruzenja i policija strahuju da bi u siromasnim francuskim predgradima ponovo moglo doci do nemira nalik proslogodisnjim, u kojima su stotine ljudi povredjene, a spaljeno preko deset hiljada vozila.
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Novinarstvom se bavi od 1985. godine, najpre u beogradskom nedeljniku "NIN". Od 1987. godine komentator i voditelj u Prvom programu Radio Beograda. Od 1994. dopisnik RSE iz Beograda, a od 1999. radi u redakciji u Pragu.

XS
SM
MD
LG