Dostupni linkovi

logo-print

MOSKVA


Generalni sekretar NATO-a Jap de Hop Ssefer (Jaap de Hoop Scheffer) pozvao je Rusiju da ukine saobraccajnu blokadu Gruzije koju je uvela nakon ssto su vlasti u Tbilisiji uhapsile pa oslobodile ccetvoricu ruskih oficira optuzzenih za sspijunazzu. Ssefer je nakon susreta u Moskvi sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom ukazao da Kremlj ne bi trebalo odnose sa zvaniccnim Tbilisijem gleda kroz prizmu nedavne odluke NATO-a da intenzivira dijalog sa Gruzijom, koji bi na kraju mogao da rezulitira i njenim cclanstvom u Severnoatlantskog alijasni.
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Novinarstvom se bavi od 1985. godine, najpre u beogradskom nedeljniku "NIN". Od 1987. godine komentator i voditelj u Prvom programu Radio Beograda. Od 1994. dopisnik RSE iz Beograda, a od 1999. radi u redakciji u Pragu.

XS
SM
MD
LG