Dostupni linkovi

logo-print

PODGORICA


Crnogorska policija privela je desetine osoba u istrazi atentata na crnogorskog knjizzevnika Jevrema Brkovicha i ubistva njegovog vozacca Srdjana Vojicicca, ali joss nema uhapssenih za napad.
Policija je od nekoliko osoba uzela DNK radi uporedjivanja sa
tragovima na metalnim ssipkama kojima je u utorak uvecce ispred svog stana u centru Podgorice pretuccen Brkovich, navodi podgoriccka sstampa.
Policija proverava Brkovicheve navode da su naruccioci atentata neke od osoba koje su se prepoznale u njegovom najnovijem romanu "Ljubavnik Duklje", u kojem postoje snazzne asocijacije na nekoliko kontroverznih liccnosti sa crnogorske kriminalne i javne scene.
Crnogorske partije i visse organizacija i pojedinaca osudile su ovaj incident.
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Novinarstvom se bavi od 1985. godine, najpre u beogradskom nedeljniku "NIN". Od 1987. godine komentator i voditelj u Prvom programu Radio Beograda. Od 1994. dopisnik RSE iz Beograda, a od 1999. radi u redakciji u Pragu.

XS
SM
MD
LG