Dostupni linkovi

logo-print

PODGORICA


Predsednik Pokreta za promene (PZP) Nebojssa Medojevich, koga je policija saslussala zbog navodne utaje poreza, izjavio je danas da uredno izvrssava sve svoje poreske obaveze.
Podgoricki radio Antena M preneo je, medjutim, tvrdnju iz Uprave javnih prihoda u Podgorici da Medojevich kod njih nije registrovan kao poreski obveznik Crne Gore.
Lider PZP-a jucce je saslussan u podgorickoj policiji, na osnovu anonimne prijave za navodnu utaju poreza. Medojevich i njegov advokat Nebojssa Batrichevich su odbacili navode iz anonimne prijave.
Visse politickih stranaka i nevladinih organizacija ocenilo je da je pozivanje Medojevicha na informativni razgovor u policiji, dva dana pre izbora, politiccki motivisano i da to nije trebalo ucciniti.
  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG