Dostupni linkovi

logo-print

PODGORICA


Uprava policije Crne Gore saopsstila je da je podnela kriviccne prijave protiv sedam ljudi zbog sumnje da su umessani u ubistvo policijskog zvaniccnika Slavoljuba SSchekicha. Izvesstaj podgoriccke policije je podnet specijalnom drzzavnom
tuzziocu kao dopuna kriviccne prijave, a tim dokumentom su obuhvachena i druga kriviccna dela. U saopsstenju se navodi da je prijava podneta protiv Ljube Bigovicha, Sasse Borete, Alana Kozzara, Ljube Vujadinovicha, Milana Schekicha, Vuka Vulevicha i Danice Vukovich. Slavoljub SSchekich je ubijen 30. avgusta prossle godine u neposrednoj blizini svoje kuche.
U saopsstenju se navodi da su ubistvo Slavoljuba SSchekicha organizovali Bigovich i Boreta, a da su ga kao saizvrssioci poccinili Vujadinovich i SSchekich, dok je Kozzar osumnjiccen za pomaganje, a Vulevich i Vukovich osumnjicceni su za sauccesnisstvo u izvrssenju zloccina.
  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Novinarstvom se bavi od 1985. godine, najpre u beogradskom nedeljniku "NIN". Od 1987. godine komentator i voditelj u Prvom programu Radio Beograda. Od 1994. dopisnik RSE iz Beograda, a od 1999. radi u redakciji u Pragu.

XS
SM
MD
LG