Dostupni linkovi

logo-print

PODGORICA


Uprava policije Crne Gore negirala je da je bivssi ministar unutrassnjih poslova Andrija Jovichevich pozvan na informativni razgovor u policiju zbog intervjua u kojem je osstro kritikovao crnogorskog premijera Mila Djukanovicha. U saopsstenju se navodi da je Jovichevich pozvan na informativni razgovor zbog nasilja u porodici, po kriviccnoj prijavi njegove bivsse
supruge Martine Hauser. U kriviccnoj prijavi Martina Hauser je navela da je trpela stalne pretnje i psiholossku agresiju, kao i druge oblike Jovichevichevog drskog i bezobzirnog ponassanja i da je, naroccito posle gubitka ministarskog mesta, porodiccna zajednica postala nepodnossljiva.
Podgoriccki "Dan" je objavio da je Jovichevch pozvan na informativni razgovor u Centar bezbednosti Podgorica, zbog intervjua u kojem je pre dva dana izneo niz optuzzbi na raccun crnogorskog premijera Mila Djukanovicha.
  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Novinarstvom se bavi od 1985. godine, najpre u beogradskom nedeljniku "NIN". Od 1987. godine komentator i voditelj u Prvom programu Radio Beograda. Od 1994. dopisnik RSE iz Beograda, a od 1999. radi u redakciji u Pragu.

XS
SM
MD
LG