Dostupni linkovi

logo-print

BEOGRAD


Predsednik Srbije Boris Tadich i premijer Vojislav Ksstunica u razgovoru telefonom sa crnogorskim predsednikom i premijerom Filipom Vujanoviccem i Milom Djukanoviccevm ponudili su svu pomoch Srbije u zbrinjavanju povredjenih i saniranju posledica nesreche.
Vanredna sednica Vlade Srbije, posvechena tesskoj zzeleznicckoj nesrechi u Crnoj Gori, biche odrzzana sutra u 13 sati, rekao je direktor vladine kancelarije za saradnju sa medijima Srdjan Djurich. Iz Vlade Srbije je saopssteno i da su se premijeri Crne Gore i Srbije Milo Djukanovich i Vojislav Kosstunica dogovorili vecceras da budu u stalnom kontaktu povodom nesreche. Posle veccerassnje vanredne sednice Vlade Crne Gore, Djukanovich je telefonom pozvao Kosstunicu i upoznao ga sa novim detaljima o nesrechi. Iz vlade je saopssteno i da je danas ministar za kapitalne investicije
Srbije Velimir Ilich sa saradnicima u kragujevacckoj bolnici dao krv za povredjene u toj nesrechi.
  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Novinarstvom se bavi od 1985. godine, najpre u beogradskom nedeljniku "NIN". Od 1987. godine komentator i voditelj u Prvom programu Radio Beograda. Od 1994. dopisnik RSE iz Beograda, a od 1999. radi u redakciji u Pragu.

XS
SM
MD
LG