Dostupni linkovi

logo-print

Policija provjerava gdje je Darko Šarić slavio rođendan


Crnogorska kriminalistička policija ispitat će da li je fotografija Darka Šarića, objavljena na Facebook profilu njegove nevjenčane supruge Lane Popović, nastala u periodu od kada je on u bjekstvu, piše podgorički Dan pozivajući se na crnogorsku Upravu policije.

Ispod fotografije, objavljene 21. oktobra, na kojoj su Popovićeva i Šarić, objavljeno je da ona time čestita rođendan Šariću. Prema saznanjima podgoričkog dnevnika, Popovićeva se trenutno nalazi u Beogradu, a nedavno je boravila u Pljevljima.

"Ispitat ćemo da li je fotografija iz nekog ranijeg perioda, pa je ona tek sada objavljena ili je novija. Lana Popović, prema našim saznanjima, živi u Beogradu, a ukoliko bude u Pljevljima ili nekom drugom gradu u Crnoj Gori uzet ćemo izjavu od nje o okolnostima nastanka fotografije", rečeno je u Upravi policije.

Popovićeva je 21. oktobra za Šarićev 43. rođendan stavila na Facebook fotografiju koja do sad nije viđena u javnosti. Ime Lane Popović prvi put se u javnosti pojavilo kad je tužilaštvo pokrenulo finansijsku istragu i počelo da provjerava imovinu narkobosa.

Tada je utvrđeno da je ova vaspitačica iz Beograda zapravo vlasnica vrtića "Štrumpfovi" u Šilerovoj ulici u Zemunu, kao i stana u Ulici španskih boraca, koji joj je oduzet "kao povezanom licu".

Darko Šarić osumnjičen je šverc kokaina iz Južne Amerike.
XS
SM
MD
LG